4e contactdag 2016

Op zaterdag 28 mei 2016 organiseert de Stichting Reflexologisch Instituut Nederland alweer haar vierde landelijke contactdag. Het programma zal dit jaar bestaan uit lezingen, informatie uitwisseling, discussie over wat het vak raakt, een boekbespreking en workshops in de middag. We gaan er een aantrekkelijke en informatieve dag van maken met elkaar. Een dag waarin we samen groeien in de overtuiging dat reflexologie als volwaardige en effectieve manier van zorg gezien kan gaan worden. Als we dit samen uitdragen worden we sterker!

In de ochtend zullen de volgende mensen spreken:
De voorzitter van de Stichting Rene Markus, Helmy van Walsem die ons, als docent van de Stichting Fudare, meeneemt in de analyse van de tenen, Charlotte Timmerman,  oud voorzitter van de VNRT, over zonder verleden geen toekomst voor de reflexologie? en Elsemarie Richt die een boekbespreking geeft.

Aansluitend willen we het gesprek met elkaar aangaan over onderwerpen, zoals BTW teruggave, verzekeringen en hun eisen, AGB code en ook jullie vragen bespreken. Belangrijk vinden we ook dat we  jullie ervaringen op het gebied van samenwerking met het reguliere veld delen. Wil je hier meer over delen laat het ons alvast weten!(info@reflex-in.nl)

In de middag zijn er de volgende workshops:
Praktijk opdoen in het analyseren van en met onze eigen tenen. Als we samenwerken met een ander is het van ook belang dat we ons bewust zijn van het woordgebruik dat we kiezen. Hoe communiceer je wat je ziet met een ander? Ook dat willen we oefenen door Helmy van Walsem
Verder de workshop: “Reflectie” op de mens, die tevens reflexoloog is,  door Charlotte Timmerman

Verder zal er ook weer een reflexologie markt zijn met reflexologie boeken, dvd’s, Lafuma stoelen, werkkrukken en nog veel meer.

Voor deze dag, 28 mei 2016, heeft de stichting gekozen voor 
•    Gemeenschapshuis De Twee Marken in Maarn. ( ook eenvoudig met de trein te bereiken.) 
•    De koffie staat klaar vanaf 9.30 uur en de dag start om 10 uur en zal duren tot ongeveer 17 uur. 
•    De stichting vraagt een bijdrage voor deze dag van 75 euro (inclusief lezingen, workshops en lunch.) 

Wij hopen je (weer) te gaan ont-moeten op 28 mei in Maarn. Deze dagen hebben tot nu toe al tot veel samenwerking, informatie overdracht en plezier geleid!

Aanmelden kan via deze link

P1060702

A4 Poster 2015 contactdag v2