Zesde landelijke contactdag voor en door reflexologen.

6e landelijke contactdag voor reflexologen in Maarn

De Stichting Reflexologisch Instituut Nederland organiseert voor de zesde keer de landelijke contactdag voor en door reflexologen. Op zaterdag 19 mei worden reflexologen, reflexzonetherapeuten, voetreflextherapeuten en studenten uitgenodigd om elkaar in het centrum de Twee Marken in Maarn te ontmoeten.

De stichting promoot reflexologie in heel haar oorsprong en technieken. De resultaten van deze complementaire geneeswijze zijn bijzonder. Veel cliënten die jaarlijks één of meerdere bezoeken aan een reflexoloog brengen kunnen dit onderschrijven.

De deelnemers aan deze contactdag krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld. In de ochtend zijn er verschillende lezingen door internationale sprekers. Elsemarie Richt, docent en auteur,  zal een inleiding geven over haar RoloR Methode en Joyce van der Voort, auteur van het boek Zien geeft Inzicht,  zal haar specialiteit gelaatkunde aan de deelnemers uit de doeken doen. Daarnaast zal Nancy Klein, lid van de research werkgroep van het RIEN, ingaan op het onderzoekswerk naar Reflexologie. Na de lunch gaan we verder met twee actieve workshops.  Angelique Gutteling  laat ons kennismaken met voetreflexpressuur en Elsemarie Richt  zal jullie gepassioneerd meenemen in de grondbeginselen van haar RoloR Methode.

Tijdens de verschillende pauzes  is er voldoende ruimte voor een bezoek van de markt.

Om de stichting haar werkt te kunnen laten doen, werkt zij met donateurs. De stichting beloont  al haar donateurs, maar de mensen die 70 euro of meer doneren ontvangen vier keer per jaar het vakblad ‘de Reflexoloog” op de deurmat. Dit is het enige vakblad over reflexologie in Nederland, aldus René Markus de voorzitter van de stichting.  De stichting onderhoud wereldwijde contacten met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

Deze dag staat open voor alle leden van de verschillende beroepsverenigingen die er in Nederland en Vlaanderen zijn.  Zij zijn van harte welkom op zaterdag 19  mei 2018 in het ontmoetingscentrum de Twee Marken in Maarn. De locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken. De dag begint om 10 uur en zal doorlopen tot ongeveer 17 uur. De bijdrage voor deze dag is 75 euro, dit is inclusief de lunch.


Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *