Zesde landelijke contactdag 17 november 2018

6e landelijke contactdag voor reflexologen in Maarn

 

De Stichting Reflexologisch Instituut Nederland organiseert voor de zesde keer de landelijke contactdag voor en door reflexologen. Op zaterdag 17 november 2018 worden reflexologen, reflexzonetherapeuten, voetreflextherapeuten en studenten uitgenodigd om elkaar in het centrum de Twee Marken in Maarn te ontmoeten.

 

De stichting promoot reflexologie in heel haar oorsprong en technieken. De resultaten van deze complementaire geneeswijze zijn bijzonder. Veel cliënten die jaarlijks één of meerdere bezoeken aan een reflexoloog brengen kunnen dit onderschrijven.

 

De deelnemers aan deze contactdag krijgen een gevarieerd programma voorgeschoteld. In de ochtend zijn er verschillende lezingen door internationale sprekers. Elsemarie Richt, docent en auteur,  zal een inleiding geven over haar RoloR Methode en Hans Thijssen, bestudeert de iris van de ogen. Dit is het gekleurde gedeelte van het oog (blauw, bruin, zwart, groen en veel andere kleurschakeringen). Door de structuur, kleur en tekens die er in die iris te vinden zijn (bv. zgn. ‘bloemen’ en ‘juwelen’, radiairen, crypten, ringen, enz.) krijgt de iriscopist niet alleen veel waardevolle informatie over de bouw en aanleg van de cliënt, maar ook over de persoonlijkheidsstructuur, talenten, patronen en karaktereigenschappen. Daarnaast zal Nancy Klein, lid van de research werkgroep van het RIEN, ingaan op het onderzoekswerk naar Reflexologie. Na de lunch gaan we verder met twee actieve workshops.  Angelique Gutteling  laat ons kennismaken met voetreflexpressuur en Elsemarie Richt  zal jullie gepassioneerd meenemen in de grondbeginselen van haar RoloR Methode.

 

Tijdens de verschillende pauzes  is er voldoende ruimte voor een bezoek van de markt.

 

Om de stichting haar werkt te kunnen laten doen, werkt zij met donateurs. De stichting beloont  al haar donateurs, maar de mensen die 70 euro of meer doneren ontvangen vier keer per jaar het vakblad ‘de Reflexoloog” op de deurmat. Dit is het enige vakblad over reflexologie in Nederland, aldus René Markus de voorzitter van de stichting.  De stichting onderhoud wereldwijde contacten met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

Deze dag staat open voor alle leden van de verschillende beroepsverenigingen die er in Nederland en Vlaanderen zijn.  Zij zijn van harte welkom op zaterdag 19  mei 2018 in het ontmoetingscentrum de Twee Marken in Maarn. De locatie is goed met het openbaar vervoer te bereiken. De dag begint om 10 uur en zal doorlopen tot ongeveer 17 uur. De bijdrage voor deze dag is 75 euro, dit is inclusief de lunch.

Aanmelden kan via www.reflexologisch.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *